Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Η ομιλία είναι η μια μέθοδος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Δυστυχώς ή ευτυχώς, στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν πολλές και διαφορετικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Κάποιες απ' αυτές τις γλώσσες έχουν μεταξύ τους αρκετά κοινά, τόσα που παρά τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν, είναι δυνατή η επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων που γνωρίζουν ο ένας την μια κι ο άλλος την άλλη.

Κάθε χρόνο χιλιάδες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις χάνουν επιχειρηματικές ευκαιρίες και συμβόλαια εξαιτίας της ανεπαρκούς γνώσης ξένων γλωσσών και της αδυναμίας διαπολιτισμικής επικοινωνίας. Πώς θα μπορέσουν οι επιχειρήσεις να ακολουθήσουν μια αποτελεσματικότερη στρατηγική πολυγλωσσικής επικοινωνίας;

 

Ξέρουμε καλά ότι πλέον οι ξένες γλώσσες δεν έχουν μόνο αξία αλλά είναι ζωτική ανάγκη για όλους μας. Ψάχνεις μαθήματα αγγλικών για παιδιά, που θα τα κάνουν να αγαπήσουν και να κατακτήσουν πραγματικά τη γλώσσα που σε όλο τον κόσμο είναι το μέσο για να πετύχουν? Ή μήπως ψάχνεις για εξειδικευμένα μαθήματα για ενήλικες? Θέλετε μαθήματα Αγγλικών, Γαλλικών, μαθήματα Γερμανικών, μαθήματα Ισπανικών, μαθήματα Ιταλικών ή μαθήματα Τούρκικων για ενήλικες, ξέροντας ότι έτσι θα ανοίξεις νέες πόρτες σπουδών και εργασίας στο εξωτερικό;

Η πρωτιά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εργαζόμαστε καθημερινά, με ζήλο, μεράκι και μεθοδικότητα. Στόχος μας, η επιτυχία όλων των σπουδαστών που μας εμπιστεύονται και η απόκτηση του πτυχίου της επιλογής τους. Σε πολλά διαφορετικά κέντρα ξένων γλωσσών στην Αθήνα διδάσκονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Τουρκικά. Εδώ επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα.

About Us

Hi, we are 2 guys (Eren & Kaan) living in Athens, Greece. You can join and discover this beautiful Greek city with us. Please do not hesitate to contact us for any reason.

Contact Us

AthensMania © 2017